Scaun de tatuaj Pro Ink 612 negru

ACTIVESHOP
4.582 RON (Inklusive MwSt)
Versandkosten sind nicht inklusive
ACTIVESHOP
Produktcode - SKU 5906717455063
EAN 5906717455063
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Description

Marca PRO INK răspunde la nevoile specifice industriei de tatuaje. Oferă echipamente profesionale și accesorii dedicate saloanelor de tatuaje. Sortimentul mărcii include produse precum scaune de tatuaj, asistenți și suporturi care ușurează semnificativ munca.

Scaun confortabil de tatuaj pentru eficienta serviciului

Scaunul functional de tatuaj Pro Ink 612 cu actionare hidraulica permite pentru efectuarea ergonomică a serviciilor în salonul de tatuaje. A fost conceput pentru confortul clientului și al celui care efectuează tratamentul. Posibilitățile mari de reglare fac din scaun un element practic al echipamentului studioului de tatuaje, iar designul minimalist face ca mobilierul să se potrivească cu ușurință în decorul practic oricărui interior.

< p>

Diferite opțiuni de ajustare

Scaunul are mecanisme specializate care îi permit să fie adaptat la nevoile și specificul industriei tatuajelor. Unghiurile spătarului sunt reglate manual și blocate cu ajutorul unei pârghii. Înclinarea suportului pentru picioare este, de asemenea, reglabilă și blocabilă, permițând plasarea scaunuluiîn poziție culcat. Mecanismul de rotație completă afectează semnificativ eficiența și confortul muncii. Toate aceste caracteristici oferă o utilizare foarte confortabilă.

Reglarea înălțimii

Datorită utilizăriiun actuator hidraulic eficient, utilizatorul poate regla fără probleme înălțimea scaunuluilat variază de la 55 la 73 cm. Această funcție inovatoare vă permite să adaptați mobilierul la preferințele individuale ale utilizatoruluiși diverse nevoi legate de caracteristicile industriei tatuajelor, oferind condiții optime pentru realizarea unor lucrări artistice precise și complexe. .

Ergonomia utilizării cu un stil modern

Aspectul minimalist și schema clasică de culori fac scaunul perfect pentru orice sală de tatuaje, făcând serviciile mult mai eficiente. Ajută să adopte o poziție confortabilă atât pentru persoana tatuată, cât și pentru artist. Captuseala din spuma rezistenta la deformare, invelisul cu piele sintetica placuta la atingere in nuante de negru si un cadru metalic stabilasigura durabilitatea si curatarea usoaraa echipamentului. Cusăturile estetice îi conferă un caracter unic. Roțile amplasate într-o parte a bazei măresc mobilitatea mobilierului, făcându-l mult mai ușor de mutat.

Date:
Acționare: hidraulic
Material tapițerie: piele sintetică
Culoarea tapițeriei: nuanțe de negru
Garanție: 12 luni

Einzelheiten

SKU
5906717455063
EAN
5906717455063
Nach Kategorie kaufen
Greutate (kg)
50 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Komentare

Do you own or have used the product?
Kommentar posten

Write a review and earn loyalty points worth 25 RON.