Scaun de tatuaj Pro Ink 611 negru

ACTIVESHOP
4.695 RON (Inklusive MwSt)
Versandkosten sind nicht inklusive
ACTIVESHOP
Produktcode - SKU 5906717455056
EAN 5906717455056
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Description

Marca PRO INK răspunde la nevoile specifice industriei de tatuaje. Oferă echipamente profesionale și accesorii dedicate saloanelor de tatuaje. Sortimentul mărcii include produse precum scaune pentru tatuaje, asistenți și suporturi care ușurează semnificativ munca.

Scaun de tatuaj perfect pentru un confort complet

Scaunul funcțional de tatuaj Pro Ink 611 cu un actuator hidraulic și un suport de picioare divizat permiteperformanța ergonomică a serviciilor în salonul de tatuaje. A fost conceput pentru confortul clientului și al celui care efectuează procedura. Opțiunile largi de ajustare fac din acest model un element practic al echipamentelor studioului de tatuaje, iar designul minimalist facilitează montarea mobilierului în aproape orice interior.

Posibilitati largi de personalizare

Scaunul are mecanisme specializate care îi permit să fie adaptat la nevoile utilizatorului și specificul industriei tatuajelor. Unghiurile spătarului sunt reglate manual și blocate cu ajutorul unei pârghii. Datorită capacităților de înclinare, părul poate fi desfășurat în poziție culcat. Mecanismul de rotație completă afectează semnificativeficiența și confortul muncii. Toate aceste caracteristici oferă un confort considerabil de utilizare.

Suport pentru picioare reglabil practic

Suportul pentru picioare divizat facilitează efectuarea confortabilă a serviciilor, permițând poziționarea independentă a picioarelor. Unghiurile la care se află piesele sale sunt reglate și blocate manual, folosind pârghii speciale. Extensia pentru suport pentru picioare poate fi, de asemenea, ajustată, oferind un suport mai bun pentru utilizatorii mai înalți.

Reglarea înălțimii

Utilizarea un actuator hidraulic eficient face posibilă reglarea fără probleme a înălțimii scaunului în intervalul de la 55 la 73 cm. Această caracteristică practică vă permite să adaptați mobilierul la preferințele individuale ale utilizatoruluiși diverse nevoi legate de caracteristicile industriei tatuajelor. Scaunul oferă astfel condiții optime pentru realizarea unor lucrări artistice precise și complexe.

Ergonomia utilizării cu design modern

Aspectul simplu, minimalist și culorile clasice fac ca scaun perfect pentru orice salon de tatuaje, îmbunătățind semnificativ performanța confortabilă a serviciilor. Scaunul funcțional facilitează adoptarea unei poziții confortabile atât pentru persoana tatuată, cât și pentru artist. Captuseala cu spuma rezistenta la deformare, acoperirea cu piele sintetica placuta la atingere in nuante de negru si un cadru metalic stabilasigura durabilitatea si curatarea usoara a echipamentului. Cusăturile simple și estetice îi conferă un caracter unic. Roțile plasate într-o parte a bazei fac mutarea mobilierului mult mai ușoară.

Date :
Cilindru hidraulic
Material tapițerie: piele sintetică
Culoarea tapițeriei: nuanțe de negru
Garanție: 12 luni

Einzelheiten

SKU
5906717455056
EAN
5906717455056
Nach Kategorie kaufen
Greutate (kg)
50 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Komentare

Do you own or have used the product?
Kommentar posten

Write a review and earn loyalty points worth 25 RON.