SCAUN COSMETIC ELECTR. SILLON BASIC PEDI 3 ACT. GRI

ACTIVESHOP
7.020 RON (Inklusive MwSt) 7.469 RON valid until 29 Apr.
Versandkosten sind nicht inklusive
ACTIVESHOP
Produktcode - SKU 5906717452154
EAN 5906717452154
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Description

Marca Sillon a fost înființată ca răspuns la așteptările în continuă creștere ale utilizatorilor. Echipamentele din oferta lor, cum ar fi scaunele cosmetice funcționale, se disting prin calitate bună și, în același timp, preț accesibil.

Echipament versatil cu un design elegant

Scaunul electric de podologie Sillon Basic Pedi< /strong> se caracterizează prin funcționalitate, design minimalist și ușurință în utilizare. Este echipat cu 3 actuatoare controlate de o telecomandă cu fir și posibilități largi de reglare manuală a suportului de picioare divizat. Se remarcă prin scaunul profilat ergonomic și prin ușurința de a răspunde nevoilor individuale, făcându-l ideal pentru multe intervenții chirurgicale de specialitate.

Ajustare ușoară cu telecomandă

Utilizarea unei telecomenzi intuitive , scaunul poate fi reglat ușor în 3 planuri – are înălțime, spătar și leagăn reglabile. Sezutul poate fi reglat in inaltime de la 56 cm la 81 cm, iar cand este complet extins, scaunul atinge o lungime de 1,9 metri. Aceste dimensiuni fac ușor de utilizat echipamentul pentru persoane de diferite înălțimi și permit să fie adaptat la nevoile individuale atât ale clientului, cât și ale persoanei care efectuează procedura. Un mâner situat pe partea dreaptă a scaunului este folosit pentru a îngădui comod telecomanda, astfel încât să nu interfereze în timpul tratamentelor.

Suport pentru picioare perfect potrivită pentru podiatri

Scaunul este< strong> perfect adaptat pentru a efectua proceduri de podologie – suportul pentru picioare divizat facilitează efectuarea confortabilă a serviciilor, permițând poziționarea independentă a picioarelor. Unghiurile la care sunt amplasate părțile sale sunt reglabile manual. Un mecanism special conceput permite ca suporturile pentru picioare să fie înclinate lateral, de asemenea, cu 90 de grade. După setarea poziției selectate, aceasta poate fi blocată cu ușurință. Extensia suportului pentru picioare poate fi, de asemenea, ajustată, oferind un suport mai bun pentru utilizatorii mai înalți. Toate aceste caracteristici asigură confort ridicat de utilizare.

Scăun ergonomic, confortabil

Modul adecvat de profilare conferă scaunului o formă ergonomică și permite o poziționare confortabilă a corpul din el. Echipamentul poate fi desfășurat în poziția de înclinare, iar datorită orificiului din tetieră ascuns sub pernă, este perfect și pentru tratamente corporale, spate sau masaj. Cotierele stabile oferă suport confortabil pentru mâini în timpul tratamentelor. Posibilitatea de a le muta înapoi face să luați loc mai ușor.

Durabilitate și funcționalitate într-un design minimalist

Scaunul este umplut cu spumă și acoperit cu un plăcut de -imitație piele mată the-touchîn nuanțe de gri. Datorită utilizării unui astfel de material, echipamentul esterezistent la umezeală și ușor de curățat. Tivulurile bine realizate îi conferă un aspect elegant, iar construcția solidă garantează o utilizare îndelungată. Designul minimalist, simplu și culorile clasice îi permit să se potrivească în orice interior.

Dimensiunile detaliate ale scaun sunt date în fotografie.
Setul include: telecomandă, alimentare, pernă pentru orificiul din tetiera.

Date:
Tip: electric
Număr de servomotoare: 3
Culoarea bazei: nuanțe de alb
Culoarea tapițeriei: nuanțe de gri
Material tapițerie: piele sintetică
Umplutura scaunului: spumă< br>Comandă: telecomandă, manual
Garanție: 12 luni
Putere: 200 W
Tensiune: 220-230 V

Einzelheiten

SKU
5906717452154
EAN
5906717452154
Nach Kategorie kaufen
Greutate (kg)
90 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Komentare

Do you own or have used the product?
Kommentar posten

Write a review and earn loyalty points worth 25 RON.