SCAUN COSMETIC ELECTR. SILLON BASIC 3 ACT. SWIVEL GREY

ACTIVESHOP
7.163 RON (Inklusive MwSt) 7.621 RON valid until 27 Apr.
Versandkosten sind nicht inklusive
ACTIVESHOP
Produktcode - SKU 5906717457890
EAN 5906717457890
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Description

Marca Sillon a fost înființată ca răspuns la așteptările în continuă creștere ale utilizatorilor. Echipamentele din oferta lor, cum ar fi scaunele cosmetice funcționale, se disting prin calitate bună și, în același timp, preț accesibil.

Echipament multifuncțional și elegant

Scaunul cosmetic pivotant electric Sillon Basic se caracterizează prin ușurință în utilizare, funcționalitate și versatilitate. Este echipat cu 3 actuatoare controlate de otelecomandă cu fir ușor de utilizat. Scaunul se distinge prin scaunul profilat ergonomic, mobilitatea semnificativă și capacitatea de a se adapta nevoilor individuale, făcându-l ideal pentru multe birouri specializate.

Reglare ușoară prin telecomandă

Folosind o telecomandă ușor de utilizat, scaunul poate fi reglat ușor în 3 planuri – are reglare înălțime, spătar și suport. Scaunul poate fi setat la o înălțime de la 60 cm până la 90 cm, iar când este complet extins scaunul atinge o lungime de aproximativ 2 metri. Aceste dimensiuni permit persoanelor de diferite înălțimi să folosească echipamentul cu ușurință și îl fac adaptabil la nevoile atât ale clientului, cât și ale practicianului. Un mâner din partea dreaptă a scaunului este folosit pentru aînchiderea comodă a telecomenzii, astfel încât să nu împiedice în timpul tratamentelor.

Mobilitate pentru confort deplin de lucru

Mecanismul montat în bază permite rotirea lină a scaunului cu un unghi de 45 de grade în ambele direcții. Poziția selectată poate fi blocată cu ușurință, ceea ce asigurăstabilitate și confortîn efectuarea serviciilor chiar și în spații mai mici. Rotile extensibile situate în spatele bazei măresc mobilitatea echipamentului. După deplasarea pârghiei, este posibil să rotiți scaunul, ceea ce vă va permite să îl poziționați într-un mod convenabil, în funcție de procedura de efectuat și de spațiul de care dispuneți.

< p>

Scaun confortabil

Modul adecvat de profilare conferă scaunului o formă ergonomică și permite poziționarea confortabilă a corpului în el chiar și în timpul tratamentelor de lungă durată. Echipamentul poate fi desfășurat în poziția înclinată, iar datorită orificiului din tetieră ascuns sub pernă, este perfect pentru tratamente pentru față, spate, corp sau masaj.

Suport pentru picioare reglabil

Unghiul la care este poziționat suportul pentru picioare este reglabil printr-o pârghie manuală. Odată stabilită poziția dorită, aceasta poate fi blocată cu ușurință. De asemenea, este posibilă ajustarea extensiei suportului pentru picioare, care va fi utilă în special în timpul tratamentelor efectuate pe persoane mai înalte, oferindu-le un suport mai bun.

Design elegant, dar funcțional

Scaunul este umplut cu spumă și acoperit cu o imitație de piele mată plăcută la atingere în nuanțe de alb. Datorită utilizării unui astfel de material, echipamentul este durabil, rezistent la umiditate și ușor de curățat. Tivulurile bine realizate îi conferă un aspect elegant, iar construcția solidă garantează o utilizare îndelungată. Designul minimalist, simplu și culorile clasice îi permit să se potrivească în orice interior.

Dimensiunile detaliate ale scaunului sunt date în fotografie.
Setul include: telecomandă, alimentare, pernă pentru orificiul din tetiera.

Date:
Tip: electric
Număr de actuatoare: 3
Culoarea bazei: nuanțe de alb
Culoarea tapițeriei: nuanțe de alb
Material tapițerie: piele sintetică
Umplutura scaunului: spumă
Comandă: telecomandă, manual
Garantie: 12 luni
Putere: 200 W
Tensiune: 220-230 V

Einzelheiten

SKU
5906717457890
EAN
5906717457890
Nach Kategorie kaufen
Greutate (kg)
90 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Komentare

Do you own or have used the product?
Kommentar posten

Write a review and earn loyalty points worth 25 RON.