Saltea Pocket Spring, 100 x 200 cm, 7 zone, 20 cm, H3

Casa Practica
927 RON (Inklusive MwSt) 1.030 RON valid until 28 März
Versandkosten sind nicht inklusive
Casa Practica
Produktcode - SKU 282817
EAN 8719883591612
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Description

V-ați săturat de salteaua dvs. uzată și doriți să vă odihniți mai bine? Bucurați-vă de un somn bun în timpul nopții pe această saltea Pocket Spring cu 7 zone și duritate H3! Această saltea, cu o grosime de aproximativ 20 cm, nu vă va oferi doar un somn liniștitor, ci vă va proteja și sănătatea coloanei vertebrale.

1. Tehnologie cu spumă Pocket Spring cu 7 zone

Salteaua Pocket Spring conține arcuri individuale îmbrăcate în propriile lor buzunare din material și umplutură, pentru a asigura suport de-a lungul corpului și pentru a preveni rostogolirea. Salteaua cu 7 zone înseamnă că 7 secțiuni diferite ale saltelei au diferite niveluri de suport pentru a contribui la îmbunătățirea alinierii coloanei vertebrale. Prin urmare, salteaua cu 7 zone asigură un suport de neegalat pentru întregul corp, cu suport moale pentru umeri și suport ferm pentru șolduri și zona lombară, oferindu-vă un somn mai sănătos.

2. Reducerea presiunii

Salteaua poate reduce greutatea asupra punctelor de presiune ale corpului, permițând oaselor și articulațiilor tensionate, în special coloanei vertebrale și zonei gâtului, să se recupereze suficient peste noapte. Salteaua se mulează pe conturul corpului dvs. cu precizie, pentru o experiență armonioasă de somn.

3. Confort în fiecare zonă

Diferită de saltelele convenționale cu zone de confort limitate, salteaua noastră vi le oferă pe întreaga sa suprafață, de la un capăt la altul. Astfel, nu trebuie să vă schimbați frecvent poziția de dormit în timpul nopții. În plus, nu veți mai face niciun zgomot atunci când vă mișcați pe saltea.

4. Ușor de întreținut

De-a lungul timpului, transpirația și alți contaminanți se acumulează pe saltea, dar datorită fermoarului practic pe 4 părți, husa lavabilă poate fi îndepărtată, ceea ce vă permite să o întrețineți cu ușurință. Vă recomandăm să aerisiți salteaua în mod regulat, pentru a-i prelungi durata de utilizare.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți returna salteaua din motive de igienă, dacă ambalajul saltelei a fost deschis sau îndepărtat.

  • Culoare: Alb
  • Material: Spumă Pocket Spring + spumă PU D25
  • Material husă: Poliester 100%
  • Dimensiuni totale: 100 x 200 x 20 cm (L x l x gros.)
  • Grosime spumă: 20 cm
  • Cu 240 de arcuri pe mp
  • Cu duritate H3
  • Cu huse lavabile
  • Cu fermoar pe 4 laturi

Einzelheiten

SKU
282817
EAN
8719883591612
Nach Kategorie kaufen
Greutate (kg)
17 kg
Marime
100 x 200 cm
Culoare
Alb
Numar colete
1
Garantie (luni)
24

Komentare

Do you own or have used the product?
Kommentar posten

Write a review and earn loyalty points worth 15 RON.