Placa de păr digital Kessner ultra & infra

ACTIVESHOP
420 RON (Inklusive MwSt) 457 RON valid until 02 Mai
Versandkosten sind nicht inklusive
ACTIVESHOP
Produktcode - SKU 5906717406096
EAN 5906717406096
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Description

aparat de îndreptat cu ultrasunete digital ultra & infra pentru reconstrucția părului cu infraroșu și tratamentul cu keratina.

fier de calcat modern si avansat tehnologic produce ultrasunete cu fascicul infrarosu pentru introducerea produselor cosmetice in partile profunde ale parului. cu ajutorul acestuia poti efectua tratamente de regenerare a parului, recomandate in special pentru produsele care contin cheratina. poate fi folosit în procesul de colorare pentru a intensifica și îmbunătăți rezistența culorii. fierul de călcat nu generează temperatură, deci nu îndreaptă părul.
descrierea utilizării:
vopsirea părului, precum și tratamentele de îngrijire și hrănire nu sunt întotdeauna 100% exacte. efectiv. cel mai adesea nutrienții și pigmenții nu sunt absorbiți complet de păr, deoarece cuticula este o barieră de protecție care împiedică pătrunderea substanței valoroase conținute în cosmetic - în părțile profunde ale părului. pe de altă parte, dacă cuticula nu este închisă corespunzător după tratament, există un proces rapid de clătire a pigmentului sau a nutrienților. În acest fel, părul este lipsit de strălucire mătăsoasă și de structură netedă. datorită produsului nostru nivelul de absorbție al ingredientelor menționate crește cu 40-60%. Acest lucru se datorează faptului că ultrasunetele descompun structura lichidă a cosmeticului în micro particule, care, datorită dimensiunii lor, pătrund în păr mai ușor, mai adânc și în cantitate mai mare. Fierul de călcat digital inovator ultra & infra nu se încălzește, funcționează la temperatura camerei deoarece temperatura ridicată este dăunătoare și are un impact negativ asupra stării părului. cuticula părului se extinde sub influența căldurii, ceea ce provoacă pierderea apei din păr și descompunerea proteinelor.
datorită tehnologiei inovatoare utilizate în ultra și infra digital - profesioniștii își vor putea oferi serviciile într-un mod și mai eficient. efectele tratamentelor si tratamentelor de regenerare a parului din salon vor primi o noua dimensiune si calitate care nu a fost posibila pana acum.
sfaturi pentru utilizarea instrumentului:
- spălați-vă părul cu un șampon adecvat. apoi clătește-ți bine părul cu apă călduță. (de preferință șampoane regenerante)
- uscați părul cu un uscător la temperatură medie până când este uscat în proporție de 80%.
- împărțiți părul în mai multe părți
- în cazul tratamentelor de hrănire și condiționare, aplicați o cremă pe păr, de exemplu un amestec dintr-un lichid cu ulei restructurant, încărcat cu ioni negativi sau orice alt tip de balsam/mască, masați bine părul.
pentru colorare, aplicați amestecul de colorare pe păr și masați bine.
- acum folosește instrumentul de saună pentru repararea fierului, prindeți fiecare secțiune de păr de 3-5 ori fiecare în același mod în care utilizați o placă de îndreptat părul, până în care nutrienții conținuti în cremă vor fi absorbiți în totalitate. .

tehnologie:
infraroșu - ce este radiația infraroșu îndepărtat?
în medicină această radiație este utilizată, printre altele, în cazul vindecării rănilor, efectele sunt excelente și procedura este nedureroasă. in cazul acestui aparat, radiatiile infrarosii sunt folosite pentru a regenera tesutul capilar deteriorat si a stimula circulatia sangelui in scalp, langa radacinile parului, datorita carora acestea devin mai bine hranite si mai sanatoase.
datorita actiunii luminii ambipolare cu o frecventa de 68000 hz si o lungime de 680 nm, se creeaza noi legaturi in aminoacizi, acest lucru restabileste elasticitatea fibrelor capilare si cuticula este inchisa. parul devine vizibil mai sanatos si isi recapata stralucirea.

ecografii - care este funcționarea ultrasunetelor?
moleculele de apă apar în 3 stări de agregare: solid (sub 0”), lichid (la temperatură normală) și gazos (peste 100” c).
în cazul aparatului nostru, vibrațiile valurilor conduc apa direct în stare gazoasă, modificând structura moleculelor fără a crește temperatura. se întâmplă la temperatura camerei, reparația fierului în sine nu se încălzește deoarece plăcile fierului de călcat nu au încălzitoare tipice. Datorită acțiunii vibrațiilor magnetice dinamice cu o frecvență de 36.000 de vibrații pe secundă, particulele ultra-micro de apă, proteine și nutrienți pătrund direct în cortexul părului - în părțile profunde. ultrasunetele „împing” nutrienții conținuti în produse cosmetice în părțile profunde ale părului.
sinergia radiațiilor infraroșii și ultrasunetelor
datorită ultrasunetelor, nutrienții și pigmentul sunt absorbiți eficient de păr, iar razele infraroșii regenerează direct țesutul capilar deteriorat. Acest lucru se întâmplă fără a fi nevoie să încălziți părul, ceea ce împiedică umflarea și extinderea cuticulei. toate acestea vor face ca cortexul de păr (acoperirea) să se reconstruiască, să prevină vârfurile despicate și ruperea părului. elasticitatea părului va fi întărită și acțiunea nutrienților și pigmenților accelerată și îmbunătățită.

date tehnice ce:
- scară de radiații infraroșii: 6800 hz (680nm)
- frecvența ultrasunetelor: 36.000 vibrații / secundă
- tensiune: 110 - 240v
- frecvență: 50 - 60hz
- putere: 20w
- tensiune: 35vdc </ div>
- dimensiuni plăci - 25 x 90 mm
notă: după plierea plăcilor aparatului mai mult de 10 secunde, ultrasunetele vor fi dezactivate automat, după deschiderea plăcilor, acestea vor fi repornit.

Einzelheiten

SKU
5906717406096
EAN
5906717406096
Greutate (kg)
0.9 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Komentare

Do you own or have used the product?
Kommentar posten

Write a review and earn loyalty points worth 25 RON.