Perna medicinala 50x70

Drimus
47 RON (Inklusive MwSt)
Versandkosten sind nicht inklusive
Drimus
Sold by: Drimus
Produktcode - SKU 549
EAN 768171669531
Versandfertig in ca. 2 bis 3 Tagen ab Bestellung

Description

Perna medicinala 50x70 este o perna de calitate deosebita, cu un design atragator, fiind matlasata pe toata suprafata, ceea ce ii confera confort si extra durabilitate. Este o perna cu inaltime medie si de duritate medie.

Tesatura exterioara este alba si este confectionata dintr-o tesatura speciala tip microfibra marca HypoallergenicMed. Aceasta este fabricata din fibre artificiale ultrafine, prezentant urmatoarele avantaje:
- este o tesatura delicata si neteda datorita fibrelor ultrafine, scurte si suple din care este fabricata aceasta
- este certificata pentru absenta substantelor periculoase conform standardului Oeko-Tex 100
- este o tesatura foarte rezistenta
- absoarbe umezeala si asigura un transport perfect al acesteia datorita proprietatilor de capilaritate ale microfibrei, mentinandu-se uscata chiar daca transpirati
- este lavabila la o temperatura inalta de 95 grade Celsius, ceea ce reduce la minim sansa de supravietuire a acarienilor si bacteriilor
- fara contractii la spalare la 95 grade Celsius (0% pe directia firelor de urzeala, max 2% pe directia firelor de batatura)

Umplutura pernei este una hipoalergenica, siliconizata, antiaglomeranta, din fibra poliester 100% tip bilute preaglomerate marca SuperBall. Aceasta umplutura este fabricata din fibre pure si sterile de poliester cu lumen (gol interior), conjugate si siliconizate, ceea ce face ca aceste fibre sa fie mult mai rasucite, mai usoare si mai elastice decat fibrele obisnuite.

In comparatie cu o perna umpluta cu fibra obisnuita, perna cu umplutura siliconizata din poliester 100% tip bilute marca SuperBall are o serie de avantaje:
- este medicinala, hipoalergenica – materiile prime utilizate in productia acestui tip de umplutura sunt sterile, cu un potential minim de a cauza o reactie alergica. De asemenea,tehnologia automata de productie, conditiile speciale de depozitare, manipulare si transport garanteaza puritatea absoluta si absenta microorganismelor. Absenta substantelor periculoase este garantata de certificarea conform standardului Oeko-Tex 100 (clasa I).
- mai multa elasticitate – fiecare biluta din compozitia umpluturii se compune din mai mult de 50 de fibre, astfel ca in afara de insasi elasticitatea unei singure fibre, bila are elasticitate in toate directiile, incomparabila cu elasticitatea unei singure fibre.
- durata mare de utilizare – umplutura este antiaglomeranta (fiind constituita din bilute de marimea unei perle), ceea ce va face ca aceasta sa-si pastreze proprietatile initiale o mare perioada de timp, chiar dupa foarte multe spalari sau dupe ce perna a fost presata/vidata un timp indelungat.
- mai multa permeabilitate a aerului – contactul dintre bilutele din compozitia umpluturii se face practic intr-un punct. Chiar daca bilele sunt deformate sub presiune, spatial permeabil de aer care exista intre bile este totusi mult mai mare comparat cu acela dintre fibrele individuale, Acest lucru face ca interiorul pernei sa se mentina uscat si confortabil, fara miros, iar inmultirea microbilor sa fie redusa la minim.
- asigura intregul suport pentru cap, gat si umeri, previne rigidizarea gatului si aparitia durerii in zona gatului si umerilor
- asigura efectul de micromasaj prin miscare
- se spala in masina de spalat la o temperatura de 95 grade Celsius, reducand la minim sansa de supravietuire a acarienilor si bacteriilor
- permite inalbirea.

Acest tip de umplutura este cel mai nou din punct de vedere tehnologic si reprezinta prima alegere pentru inlocuirea umpluturilor obisnuite.

Einzelheiten

SKU
549
EAN
768171669531
Nach Kategorie kaufen
Greutate (kg)
1 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Komentare

Do you own or have used the product?
Kommentar posten

Write a review and earn loyalty points worth 25 RON.