Ladă de depozitare grădină, 90x50x58 cm, lemn masiv de tec

Casa Practica
889 RON (Inklusive MwSt) 1.046 RON valid until 31 März
Versandkosten sind nicht inklusive
Casa Practica
Produktcode - SKU 315380
EAN 8720286208700
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Description

Această ladă de depozitare din lemn, pentru grădină, emană un farmec rustic și va reprezenta o achiziție deosebită în spațiul dvs. de locuit din interior sau exterior.

Realizată din lemn de tec de esență tare, extrem de rezistent, această piesă de mobilier a fost uscată în cuptor și apoi șlefuită fin, pentru un aspect foarte neted. Lemnul de tec este cunoscut pentru robustețea sa excepțională și rezistența la intemperii, fiind mult mai potrivit pentru mobilierul de grădină decât orice alt tip de lemn. Lemnul de tec este alegerea perfectă dacă doriți să achiziționați o piesă de mobilier de grădină care va rezista trecerii timpului.

Pe lemn a fost aplicat un finisaj frumos, care îi dă o culoare caldă. Cufărul de depozitare oferă un spațiu amplu pentru a vă păstra organizate și la îndemână diferite articole de gospodărie și grădină. În plus, lada are un sac din PE cusut. Datorită căptușelii rezistente la apă, conținutul lăzii de depozitare se va păstra uscat.

Notă: Pentru a prelungi durata de utilizare a mobilierului de exterior, vă recomandăm să îl curățați regulat și să nu îl lăsați în aer liber fără protecție, atunci când nu îl folosiți.

Curățare: Folosiți o soluție delicată de săpun.

Depozitare: Dacă este posibil, depozitați într-un loc răcoros și uscat, în interior. Dacă produsul este depozitat în aer liber, protejați-l cu o husă impermeabilă. Ștergeți și uscați excesul de apă sau zăpadă de pe suprafețele plane, după ploaie sau ninsoare. Permiteți o circulație suficientă a aerului, pentru a evita deteriorarea cauzată de umiditate.

  • Material: Lemn de tec de esență tare, șlefuit fin, cu finisaj pe bază de apă
  • Dimensiuni totale: 90 x 50 x 58 cm (l x ad. x î)
  • Dimensiuni interioare: 80 x 40 x 50 cm (l x ad. x î)
  • Dispune de spațiu amplu de depozitare
  • Cu sac din PE cusut
  • Asamblare necesară: Da

Einzelheiten

SKU
315380
EAN
8720286208700
Greutate (kg)
20 kg
Marime
90 x 50 x 58 cm
Culoare
Maro
Numar colete
1
Garantie (luni)
24

Komentare

Do you own or have used the product?
Kommentar posten

Write a review and earn loyalty points worth 15 RON.