Gabbiano Ankara Grey scaun de coafură

ACTIVESHOP
1.678 RON (Inklusive MwSt)
Versandkosten sind nicht inklusive
ACTIVESHOP
Produktcode - SKU 5906717426889
EAN 5906717426889
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Description

Gabbiano este un brand italian de lux de echipamente și mobilier de coafură, care se distinge prin fiabilitate, calitate și estetică, precum și prin confort ridicat de utilizare. Oferta include o gamă largă de elemente funcționale de echipamente de salon, cum ar fi fotolii, spălătorie de păr și infrazone.

Scaun elegant de coafură

Scaunul clasic de coafură Gabbiano Ankara cu un lift hidraulic eficient garantează confortul atât pentru coafor, cât și pentru utilizatori. Soluțiile folosite asigură funcționalitate ridicată, ceea ce se traduce printr-o eficiență mai mare a muncii. Un fotoliu realizat estetic va deveni decorul oricărui salon de coafură.

Ajustări pentru confort de utilizare

Reglarea înălțimii este posibilă folosind un lift hidraulic eficient, care vă permite să reglați nivelul scaunului < strong>în 48-64 cm – chiar și atunci când clientul stă pe scaun. Acest lucru vă permite să reglați în mod liber nivelul scaunului la înălțimea clientului și a coaforului, ceea ce garantează o muncă mai ergonomică. Spătarul conturat vă permite să luați o poziție convenabilă, oferind un sprijin excelent pentru spate, ceea ce este important mai ales în cazul tratamentelor de lungă durată. Un mare avantaj al acestui model este gaura lăsată între spătar și scaun. Este mai ușor să păstrați curat salonul, permițându-vă să măturați cu ușurință părul din fiecare colț și colț al scaunului. În acest fel, puteți îmbunătăți pregătirea stației de lucru între clienți.

Soluții eficiente

O bază solidă, plată, pătrată asigură stabilitate în timpul utilizării. Suprafața netedă cu finisaj în oglindă conferă elementului un aspect elegant și îl face ușor de păstrat. Un scaun confortabil umplut cu spumă durabilă asigură confort ridicat de utilizare, chiar și în timpul multor ore de tratamente. Tapițate cu piele sintetică cu cusături decorative cotierele sunt un element interesant vizual și, mai important, acestea permit poziționarea corectă a umerilor clientului. Acest lucru înseamnă că nu își îngroapă capul în umeri sau nu se înclină – acest lucru în mod clar ușorează efectuarea unor proceduri precise, inclusiv tunsori. Echiparea scaunului cu un mecanism de rotație completă face ca munca coaforului să fie mai eficientă și mai confortabilă.

Einzelheiten

SKU
5906717426889
EAN
5906717426889
Nach Kategorie kaufen
Greutate (kg)
35 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Komentare

Do you own or have used the product?
Kommentar posten

Write a review and earn loyalty points worth 25 RON.