Dormitor Dominika, stejar sonoma/gri, pat 160x200 cm

Vmobila
2.499 RON (Inklusive MwSt)
Versandkosten sind nicht inklusive
Vmobila
Sold by: Vmobila
Produktcode - SKU 5949054838359
Termen de procesare si livrare comanda: 30-45 zile lucratoare

Description


Deoarece dormitorul reprezintă una dintre cele mai importante părți ale casei, setul pentru dormitor Beta oferă eleganța și confortul necesar pentru a te putea relaxa după o zi extenuantă. Setul cuprinde toate elementele principale și necesare unui dormitor, mai exact un pat, două noptiere, un dulap spațios și o comodă.


Patul oferă un design unic și modern oricărui dormitor iar materialele sunt rezistente și atent selecționate, astfel încât să te poți bucura din plin de confort. Patul conține și o ladă spațioasă, ideală pentru depozitarea păturilor, fețelor de pernă sau cearșafurilor de pat.   
Noptiera oferă un design atemporal și combină frumusețea cu funcționalitatea. Aceasta combină  2  tipuri de spații pentru depozitare: unul deschis, potrivit pentru amenajarea unei mini-biblioteci(pentru iubitorii de cărți) și un spațiu închis, potrivit pentru stocarea micilor obiecte pe care dorești să le ai mereu la îndemână.
Comoda oferă o notă modernă încăperii, fiind realizată din materiale rezistente și având în componență 3 sertare încăpătoare. Stilul său contemporan și liniile sobre vor oferi prospețime dormitorului tău! Cele trei sertare mari ale sale îți permit să depozitezi toate textilele, ținându-le departe de praf sau murdărie.

Dulapul de 140 x 216 x 55 cm oferă spațiul necesar pentru depozitarea tuturor pieselor vestimentare din garderoba ta. Compartimentarea îți permite organizarea garderobei în funcție de sezon, gruparea pe categorii dar și amplasarea cutiilor pentru depozitarea micilor obiecte.


Cele 2 uși culisante sunt prelucrate din materiale premium, ceea ce oferă un plus de rezistență și durabilitate. Materialele rezistente și finisajul melaminat vor menține produsul protejat de caldură, zgârieturi, pete si umezeală. De asemenea, dulapul este prevăzut și cu o oglindă mare, centrală, ideală pentru a-ți admira ținutele din cap până în picioare, de fiecare dată înainte de a ieși afară.


Culorile sonoma-gri, regăsite în elementele mobilierului din dormitor oferă o stare de liniște și își păstrează aspectul inițial pentru un timp îndelungat, fiind ușor de curățat și de întreținut.


 Dimensiuni:
Dimensiune dulap: Lungime 140.1 cm, Inaltime 216.2 cm, Adancime 55.3 cm
Dimensiuni pat: 160x200 cm : Lungime 184.4 cm, Latime 204.4 cm, Inaltime tablie mare 85 cm
Dimensiuni comoda: Lungime 89 cm, Inaltime 92 cm, Latime 39.3 cm
Dimensiuni noptiera: Lungime 46.4 cm, Inaltime 45.6 cm, Latime 39.3 cm
Material: PAL
Grosime PAL: 16 mm
*Produsul se livreaza in pachete, neasamblat cu schita si toate elementele necesare pentru finalizarea montajului.
*Necesita montaj specializat de catre persoane abilitate.

Einzelheiten

SKU
5949054838359
Nach Kategorie kaufen
Brand

Komentare

Do you own or have used the product?
Kommentar posten

Write a review and earn loyalty points worth 25 RON.