Bancă de grădină, alb, 108 cm, aluminiu turnat

Casa Practica
1.104 RON (Inklusive MwSt)
Versandkosten sind nicht inklusive
Casa Practica
Produktcode - SKU 317742
EAN 8720286722558
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Description

Banca de grădină poate complimenta orice grădină sau curte interioară datorită decorațiunile sale ornamentale și stilului romantic, fiind pur și simplu indispensabilă în nopțile de vară călduțe.

Realizată din aluminiu turnat de înaltă calitate, această bancă de exterior este rezistentă la intemperii și foarte durabilă. Datorită picioarelor din fontă, această bancă de terasă este foarte robustă și rezistentă. Formele detaliate și modelul floral fermecător adaugă un accent elegant oricărei grădini sau spațiu în aer liber. Stați pe loc și bucurați-vă de timpul liber, în confort, cu această bancă elegantă!

Notă: Pentru a prelungi durata de utilizare a mobilierului dvs. de exterior, vă recomandăm să îl curățați regulat și să nu îl lăsați în aer liber fără protecție, atunci când nu este folosit.

Pentru curățare: Folosiți o soluție delicată de săpun

Depozitare: Dacă este posibil, depozitați într-un loc răcoros și uscat, în interior. Dacă produsul este depozitat în aer liber, se recomandă să îl protejați cu o husă impermeabilă. Ștergeți și uscați excesul de apă sau zăpadă de pe suprafețele plane, după ploaie sau ninsoare. Permiteți o circulație suficientă a aerului, pentru a evita deteriorarea cauzată de umiditate.

  • Culoare: Alb
  • Material: Aluminiu turnat, fontă
  • Dimensiuni: 108 x 60 x 83 cm (l x ad. x î)
  • Asamblare necesară: Da

Einzelheiten

SKU
317742
EAN
8720286722558
Nach Kategorie kaufen
Greutate (kg)
12 kg
Marime
N/A
Culoare
Alb
Numar colete
1
Garantie (luni)
24

Komentare

Do you own or have used the product?
Kommentar posten

Write a review and earn loyalty points worth 15 RON.