Suport sticle de vin, lemn masiv reciclat, 55 x 23 x 85 cm

Casa Practica
443 RON (TVA inclus) 482 RON valabil pana la 28 mar.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 244507
EAN 8718475569169
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Acest raft de sticle, în stil vintage, va fi un accesoriu mereu la modă pentru casa dvs. și perfect pentru colecționarii de vinuri.

Suportul de vinuri este fabricat din lemn masiv reciclat, ce conține caracteristicile diferitelor tipuri de lemn, precum mahon, tec, lemn masiv, lemn de mango, salcâm etc. Puteți găsi cavități lăsate de cuie, șuruburi sau bolțuri, împreună cu alte imperfecțiuni, care îi subliniază autenticitatea sa. Aceste imperfecțiuni dezvăluie o istorie a trecutului și nu sunt realizate niciodată în mod intenționat. Lemnul provine din copaci căzuți în mod natural, bărci de lemn, case din lemn etc. Fiecare bucată din acest mobilier este unică și ușor diferită de celelalte. Semnele de purtare și măiestria realizării manuale a acestui dulap de vinuri îi oferă fiecărei piese un aspect unic și îmbogățește stilul său vintage spectaculos.

Fiecare etapă a procesului a fost realizată cu cea mai mare grijă. Designul său clasic îl va transforma într-o piesă de atracție, în orice cameră.

Notă importantă: culorile pot varia de la o piesă la alta, fiecare din suporturile noastre de vinuri fiind unic; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat
  • Dimensiuni: 55 x 23 x 85 cm (l x ad. x î)
  • Lucrat manual

Detalii

SKU
244507
EAN
8718475569169
Greutate (kg)
12 kg
Marime
N/A
Culoare
Maro
Garantie (luni)
24 luni
Numar colete
1

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 15 RON.