Skandi Comoda 2D3S

CMF Group
1.322 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
CMF Group
Cod produs - SKU Y0181
Termen de procesare si livrare comanda: 30-45 zile lucratoare

Descriere

Livrată în ambalajul original și este destinată auto-asamblării. Pentru detalii legate de dimensiuni, fisa tehnica va rugam sa ne contactati.

Latime, mm.................................1400
Adâncime, mm.....................530
Înălțime, mm..................863

Ați căutat o comodă care să fie nu doar practică, ci și frumoasă? În acest caz, sifonierul Scandi a fost creat doar pentru tine!
Comoda este incapatoare, dotata cu trei sertare adanci si doua compartimente cu rafturi, unde poti depozita haine, lenjerie si alte lucruri. Ca element al sistemului modular, „Scandi” va fi o completare excelentă atât pentru camera de zi, cât și pentru setul de dormitor.

Dimensiunile comodei 2D3W:
Lățime, mm: 1400
Adâncime, mm: 530
Înălțime, mm: 863

Cufundați-vă în lumea clasicilor moderni cu sistemul modular „Scandi” de la SMF Group. Elementele sistemului sunt realizate în stilul scandinav atât de relevant astăzi, se vor potrivi perfect în orice interior și îți vor decora casa!

Pentru producerea sistemului sunt utilizate materiale și accesorii de înaltă calitate, atât din producția ucraineană, cât și străină. O combinație interesantă de decoruri: alb nobil structurat cu culori strălucitoare contrastante Bourbon Oak și Orion Oak nu îi va lăsa deoparte nici pe cei mai pretențioși cumpărători.

Detalii

SKU
Y0181
Categorii
Greutate (kg)
105 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 15 RON.

Produse recomandate