Servantă, lemn masiv reciclat

Casa Practica
1.099 RON (TVA inclus) 1.170 RON valabil pana la 28 mar.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 244236
EAN 8718475531050
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Acest dulap lateral din lemn, în stil antichizat, prevăzut cu 2 uși și 2 rafturi, oferă un spațiu amplu de depozitare și vă ajută să vă mențineți lucrurile în ordine. De asemenea, puteți așeza pe blatul robust calculatorul, iPad-ul, cărți, vaze sau diverse decorațiuni. Fie că este folosită ca dulap în camera de zi sau în dormitor, această comodă din lemn reciclat este o alegere bună. Poate fi utilizată, de asemenea, ca masă laterală, servantă, comodă înaltă, masă consolă etc.

Acest dulap de depozitare este realizat din lemn masiv reciclat, fiecare piesă de mobilier fiind unică și ușor diferită față de cealaltă. Mobila realizată din lemn reciclat are caracteristicile mai multor tipuri diferite de lemn, precum lemn de tec, lemn de mango și acacia. Lemnul reciclat este solid, stabil, durabil, și frumos. Semnele de uzură și structura vizibilă a fibrelor oferă fiecărei piese de mobilier propria sa istorie și un aspect unic.

Dulapul este realizat complet manual, iar măiestria cu care a fost fabricat îmbogățește stilul retro spectaculos. Fiecare pas al procesului este realizat cu cea mai mare grijă, fie că este vorba de lustruire sau lăcuire.

Vă rugăm să rețineți: Culorile variază de la piesă la piesă, fiecare dintre servantele noastre fiind unică; livrarea este aleatoare.

  • Culoare: Bej
  • Material: Lemn masiv reciclat
  • Dimensiuni: 60 x 30 x 76 cm (L x l x î)
  • Cu 2 rafturi și 2 uși
  • Lucrat exclusiv manual
  • Lustruit și lăcuit

Detalii

SKU
244236
EAN
8718475531050
Categorii
Greutate (kg)
17 kg
Culoare
Bej
Garantie (luni)
24 luni
Numar colete
1

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 15 RON.