Noptieră din lemn masiv reciclat 40 x 30 x 51 cm

Casa Practica
322 RON (TVA inclus) 358 RON valabil pana la 25 apr.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 244487
EAN 8718475568964
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Această noptieră din lemn va fi o alegere perfectă dacă doriți să adăugați o notă de farmec rustic decorului dvs. Noptiera cu 2 sertare poate fi folosită și ca masă de capăt sau suport pentru telefon.

Acest dulap este realizat din lemn masiv recuperat, care are caracteristicile diferitelor tipuri de esență, precum mahon, tec, mango, acacia etc. Fiecare piesă a acestui mobilier este unică și ușor diferită de celelalte. Semnele de uzură oferă fiecărei piese un aspect unic și adaugă stilului său spectaculos de epocă. Datorită faptului că este fabricat din lemn reciclat, produsul poate prezenta imperfecțiuni care reflectă valoarea sa autentică și istoria bogată. Lemnul provine din copaci căzuți, bărci, case din lemn, etc.

Blatul robust este ideal pentru așezarea unui ceas cu alarmă, a unei lămpi de citit, a cărților etc. sau pentru expunerea fotografiilor sau a altor elemente decorative. Sertarele oferă spațiu pentru păstrarea organizată și la îndemână a altor obiecte mai mici.

Acest dulap din lemn este realizat manual cu cea mai mare grijă. Notă importantă: Culoarea poate varia de la o piesă la alta, făcând unică fiecare din noptierele noastre; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat
  • Dimensiuni: 40 x 30 x 51 cm (l x ad. x î)
  • Cu 2 sertare
  • Lucrat manual

Detalii

SKU
244487
EAN
8718475568964
Greutate (kg)
10 kg
Culoare
Maro
Garantie (luni)
24 luni
Numar colete
1

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 25 RON.