Măsuță de cafea, 90 x 60 x 30 cm, lemn masiv de sheesham

Casa Practica
1.173 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 246255
EAN 8718475604426
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Această măsuță din lemn masiv de sheesham emană un farmec vintage și va aduce un plus distinctiv casei dvs. cu designul său unic. Poate fi folosită și ca masă laterală, masă de canapea și masă de capăt.

Această masă este realizată din lemn masiv de sheesham, care este durabil și frumos. Sheesham-ul este un lemn tropical de esență tare, renumit pentru granulația sa bogată, cunoscut și sub numele de lemn de trandafir sau palisandru. Fiecare pas al procesului de fabricație este realizat cu cea mai mare grijă, fie că este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire. Datorită măiestriei execuției și fibrelor frumoase ale lemnului, fiecare piesă de mobilier este unică și ușor diferită de celelalte. Măsuța de cafea este prevăzută cu două compartimente pe ambele laturi, pentru a vă păstra mărunțișurile organizate și la îndemână. Aceasta va fi vedeta oricărui decor interior datorită designului și formei sale robuste. Acest produs este deja asamblat; nu necesită asamblare.

Notă importantă: Textura lemnului și culorile variază de la o piesă la alta, fiecare dintre măsuțele noastre de cafea fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv de sheesham
  • Dimensiuni: 90 x 60 x 30 cm (L x l x î)
  • Lustruit, vopsit și lăcuit
  • Nu necesită asamblare.

Detalii

SKU
246255
EAN
8718475604426
Categorii
Greutate (kg)
21 kg
Culoare
Maro
Numar colete
1
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 15 RON.