Măsuță de cafea, 70 x 70 x 35 cm, lemn masiv reciclat

Casa Practica
997 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 243306
EAN 8718475993940
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Această măsuță de cafea în stil antichizat, realizată din lemn masiv reciclat, va aduce o completare mereu la modă casei dvs. De asemenea, poate fi folosită ca masă de canapea, masă pentru camera de zi și masă laterală etc. Blatul său din lemn solid formează o suprafață stabilă și sigură pe care puteți așeza băuturi, un coș de fructe, o vază sau alte obiecte decorative, iar datorită celor 4 rotile, aceasta poate fi așezată oriunde doriți, putând fi mutată cu ușurință.

Această măsuță de cafea este realizată din lemn masiv reciclat, ceea ce înseamnă că fiecare piesă de mobilier este unică și ușor diferită față de cealaltă. Mobila realizată din lemn reciclat are caracteristicile mai multor tipuri de lemn, cum ar fi lemnul de tec, de mango și acacia. Lemnul reciclat este solid, stabil, durabil, și frumos. Semnele de uzură și structura texturată vizibilă dau fiecărei piese de mobilier propria sa istorie și un aspect unic.

Măsuța de cafea este realizată exclusiv manual, iar măiestria execuției îmbogățește stilul retro spectaculos. Fiecare pas al procesului de lucru este realizat cu cea mai mare grijă, fie că este vorba de recombinare, lustruire, vopsire sau ceruire.

Notă importantă: Culorile variază de la piesă la piesă, fiecare dintre măsuțele noastre de cafea fiind unică. Livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat
  • Dimensiuni: 70 x 70 x 35 cm (L x l x î)
  • Cu 4 roți
  • Lucrat exclusiv manual
  • Lustruit, vopsit și lăcuit

Detalii

SKU
243306
EAN
8718475993940
Categorii
Greutate (kg)
18 kg
Culoare
Multicolour
Garantie (luni)
24 luni
Numar colete
1

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 25 RON.