Masă consolă cu 3 sertare, lemn de mango dur, 110 x 35 x 78 cm

Casa Practica
1.169 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 243299
EAN 8718475993872
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Această masă consolă în stil industrial va aduce un plus de caracter oricărei camere. De asemenea, aceasta poate fi utilizată ca dulap lateral, dulap înalt, masă laterală, masă înaltă, dulap cu sertare, etc.

Blatul solid din lemn de mango oferă un spațiu amplu de expunere a obiectelor decorative, ramelor foto, sau chiar ghivecelor cu plante, în timp ce puteți păstra obiecte mici, cum ar fi chei, carnete de notițe, pixuri și alte mărunțișuri în cele trei sertare spațioase. Picioarele dreptunghiulare din fier adaugă la robustețea sa și la stilul industrial. Structura granulației vizibile face ca fiecare piesă de mobilier să fie unică și ușor diferită de cealaltă.

Masa consolă este realizată complet manual, iar măiestria cu care a fost fabricată adaugă la stilul retro spectaculos. Fiecare pas al procesului este realizat cu cea mai mare grijă, fie că este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire.

Notă importantă: Culorile variază de la piesă la piesă, ceea ce face ca fiecare dintre mesele noastre consolă să fie unice; livrarea este aleatoare.

  • Material: Lemn de mango dur + fier
  • Dimensiuni: 110 x 35 x 78 cm (L x l x î)
  • Cu 3 sertare
  • Realizată manual în întregime
  • Lustruită, vopsită și lăcuită

Detalii

SKU
243299
EAN
8718475993872
Greutate (kg)
18 kg
Culoare
Maro
Garantie (luni)
24 luni
Numar colete
1

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 15 RON.