Jaluzea Bambus, 80 x 220 cm, Natural

Casa Practica
76 RON (TVA inclus) 81 RON valabil pana la 28 mar.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 245817
EAN 8718475591214
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Această jaluzea tip rulou din bambus natural este concepută pentru a vă asigura intimitatea, lăsând însă să treacă puțină lumină, fiind astfel o alegere excelentă pentru acoperirea ferestrelor.

Nuanța neutră a jaluzelei tip rulou din bambus se potrivește perfect cu o mare varietate de stiluri de interior. Lamele sale din bambus sunt strânse împreună prin cabluri țesute și filtrează lumina într-un mod pitoresc. Cu această jaluzea tip rulou, puteți controla cantitatea de lumină pe care doriți să o lăsați să intre în camera dvs. Jaluzeaua este realizată din bambus de înaltă calitate și alte materiale ecologice. Jaluzeaua din bambus este ușor de curățat cu un pămătuf de praf cu pene și este ușor de instalat și de operat.

Vă rugăm să verificați dimensiunea cu atenție înainte de a efectua o achiziție. AVERTISMENT: Copiii mici pot fi strangulați prin buclele cablurilor de rulare, lanțurilor, benzilor și a cablurilor interioare care operează produsul. Pentru a evita strangularea și încurcarea, nu țineți cordoanele la îndemâna copiilor mici. Cablurile se pot înfășura în jurul gâtului unui copil. Deplasați paturile, pătuțurile de copii și mobilierul departe de cablurile storurilor care acoperă ferestrele. Nu legați cablurile împreună. Asigurați-vă că aceste cabluri nu se răsucesc și nu creează o buclă.

  • Culoare: Natural
  • Material: Bambus
  • Dimensiuni: 80 x 220 cm (l x î)
  • Îngrijire și întreținere: Curățați cu o cârpă sau cu un pămătuf cu pene
  • Ușor de atașat
  • Pachetul de livrare include 1 jaluzea

Detalii

SKU
245817
EAN
8718475591214
Categorii
Greutate (kg)
1 kg
Marime
80 x 220 cm
Culoare
Maro
Garantie (luni)
24 luni
Numar colete
1

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 15 RON.