Dulap CD-uri, negru, 21x20x88 cm, lemn compozit

Casa Practica
108 RON (TVA inclus) 118 RON valabil pana la 02 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 800352
EAN 8719883675138
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Păstrați-vă toate CD-urile prețioase în siguranță, în acest dulap pentru CD-uri. Elegant și practic, acesta este perfect pentru păstrarea organizată a colecției dvs. de muzică.

Cele șase compartimente deschise nu numai că oferă mult spațiu de depozitare pentru a păstra înregistrările, dar sunt și ideale pentru a păstra orice accesorii pentru colecția dvs. Fabricat din lemn compozit rezistent, dulapul de depozitare este extrem de robust și durabil. În plus, poate servi drept dulap pentru birou sau studiu sau ca dulap de dormitor pentru dormitor. Raftul pentru CD-uri este ușor de curățat și asamblat.

Fiind o soluție excelentă de depozitare pentru a vă păstra casa organizată, acest raft este exact piesa de care aveți nevoie!

  • Culoare: Negru
  • Material: Lemn compozit
  • Dimensiuni: 21 x 20 x 88 cm (l x ad. x î)
  • Cu 6 compartimente deschise
  • AVERTISMENT: Pentru a preveni răsturnarea, acest produs trebuie utilizat împreună cu dispozitivul de prindere pe perete inclus.
  • Vă rugăm să rețineți: Șuruburile și diblurile pentru interiorul peretelui nu sunt incluse. Căutați și utilizați șuruburi și dibluri potrivite pentru pereții dvs. Dacă nu sunteți sigur, solicitați sfatul unui profesionist. Citiți și urmați cu atenție fiecare pas al instrucțiunilor.

Detalii

SKU
800352
EAN
8719883675138
Greutate (kg)
7 kg
Marime
N/A
Culoare
Negru
Numar colete
1
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 25 RON.