Cutie de depozitare viniluri, negru, 71x34x36 cm, PAL

Casa Practica
183 RON (TVA inclus) 199 RON valabil pana la 31 mar.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 800118
EAN 8719883672793
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Păstrați toate discurile dvs. de vinil prețioase în siguranță, în această cutie de depozitare elegantă și mereu la modă. Rafinată și practică, aceasta este perfectă pentru păstrarea organizată a colecției dvs. de muzică.

Cele două compartimente oferă suficient spațiu de depozitare pentru a păstra discuri și sunt ideale pentru a depozita orice accesorii necesare pentru colecția dvs., precum ace de rezervă, lavete de curățare etc. Fabricată din placă de calitate, partea din spatele dulapului are aceeași grosime ca raftul și panourile laterale, fiind suficient de rezistentă și durabilă pentru a susține plăci de pick up și discuri de vinil grele și poate fi folosită și ca o cutie de transport. În plus, cutia de depozitare viniluri poate servi ca un fișet elegant pentru birou sau camera dvs. de studiu sau poate fi o soluție de organizare excelentă pentru dormitor, ca noptieră.

Fiind o soluție de depozitare excelentă pentru a vă menține casa organizată, această cutie de depozitare discuri din vinyl este exact ceea ce vă trebuie. Cutia este ușor de curățat și de asamblat.

  • Culoare: Negru
  • Material: PAL
  • Dimensiuni: 71 x 34 x 36 cm (L x l x î)
  • Cu 2 compartimente
  • Parte din spate robustă pentru protecția corespunzătoare a discurilor de vinil
  • Poate fi folosită ca o cutie de transport
  • Atenție: Șuruburile și diblurile pentru interiorul peretelui nu sunt incluse. Căutați și folosiți șurub(uri) și diblu(ri) potrivite pentru pereții dvs. Dacă nu sunteți sigur, solicitați sfatul unui profesionist. Citiți și urmați cu atenție fiecare pas al instrucțiunilor.

Detalii

SKU
800118
EAN
8719883672793
Greutate (kg)
12 kg
Marime
N/A
Culoare
Negru
Numar colete
1
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 15 RON.