Comodă TV, 120 x 30 x 40 cm, lemn masiv reciclat

Casa Practica
1.011 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 244844
EAN 8718475568162
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Această comodădin lemn, în stil antichizat, degajă un stil industrial și va aduce o completare unică decorului dvs. de acasă.

Acest dulap HIFI este realizat din lemn masiv reciclat, provenit din traverse, podele și grinzi de sprijin din clădiri vechi demolate și poate conține diferite tipuri de lemn precum lemnul de pin, tec, fag, stejar, cedru, mango, acacia etc. Aceasta înseamnă că lemnul recuperat păstrează caracteristicile acestor tipuri diferite de lemn. Lemnul recuperat este deja învechit, erodat și uscat, astfel încât acesta nu se va micșora sau îndoi. Granulația frumoasă a lemnului face ca fiecare piesă de mobilier să fie unică și ușor diferită de următoarea. Semnele de uzură și structura vizibilă a granulației conferă fiecărei console o istorie proprie și un aspect unic. Fiecare pas al procesului de fabricație este realizat cu cea mai mare grijă, fie că este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire. Comoda TV are 3 sertare pentru depozitarea obiectelor mărunte, și un raft pentru depozitarea aparatelor multimedia, a consolelor de gaming sau a revistelor. Picioarele din oțel adaugă un plus la robustețea și stabilitatea comodei, precum și la stilul său industrial. Este ușor de asamblat.

Notă importantă: Culorile variază de la piesă la piesă, fiecare dintre comodele noastre TV fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat + oțel vopsit electrostatic
  • Dimensiuni: 120 x 30 x 40 cm (L x l x î)
  • Cu 3 sertare și 1 raft
  • Lustruit, vopsit și lăcuit
  • Nu necesită asamblare.

Detalii

SKU
244844
EAN
8718475568162
Greutate (kg)
30 kg
Marime
N/A
Culoare
Multicolour
Garantie (luni)
24 luni
Numar colete
1

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 15 RON.