Canapea grădină paleți, de mijloc, 2 buc, lemn pin tratat verde

Casa Practica
338 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 315705
EAN 8720286299272
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Acest set de 2 canapele de mijloc pentru grădină, din paleți de lemn, este o alegere ideală pentru a vă relaxa și a vă bucura de vreme, pentru a trage un pui de somn sau a sta la o șuetă cu familia sau prietenii. Având un design din paleți mereu la modă, acest set de canapele de grădină adaugă o notă de farmec rustic spațiului dvs. de locuit.

Canapeaua de mijloc este realizată din lemn de pin tratat, ceea ce o face durabilă, rezistentă la intemperii și ecologică. Această canapea de mijloc are o construcție solidă și necesită întreținere minimă. Canapeaua din lemn este special concepută pentru a servi ca parte a setului de mobilier, dar poate fi folosită și individual. Puteți să o combinați cu alte segmente modulare, cum ar fi măsuța de cafea, suportul pentru picioare și canapeaua de colț, pentru a vă crea propriile configurații de seturi grădină!

Notă: Pentru a prelungi durata de utilizare a mobilierului de exterior, vă recomandăm să îl curățați regulat și să nu îl lăsați în aer liber fără protecție, atunci când nu îl folosiți.

Curățare: Folosiți o soluție de săpun delicată.

Depozitare: Dacă este posibil, depozitați într-un loc răcoros și uscat, în interior. Dacă produsul este depozitat în aer liber, protejați-l cu o husă impermeabilă. Ștergeți și uscați excesul de apă sau zăpadă de pe suprafețele plane, după ploaie sau ninsoare. Permiteți o circulație suficientă a aerului, pentru a evita deteriorarea cauzată de umiditate.

  • Material: Lemn de pin verde tratat
  • Dimensiuni: 60 x 64 x 70 cm (l x ad. x î)
  • Lățime șezut: 60 cm
  • Adâncime șezut: 60 cm
  • Înălțime șezut față de sol: 36 cm
  • Asamblare necesară: Da
  • Pachetul de livrare conține:
  • 2 x Canapea de mijloc

Detalii

SKU
315705
EAN
8720286299272
Greutate (kg)
24 kg
Marime
N/A
Culoare
verde
Numar colete
1
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 15 RON.