Azteca 004 Cabinet Sfw1K/4/11 White/White High Gloss

GERBOR
504 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
GERBOR
Cod produs - SKU W22904
Termen de procesare si livrare comanda: 30-45 zile lucratoare

Descriere

Dulapul suspendat din colecția Azteca Trio se caracterizează printr-un stil excepțional la modă și interesant. Este disponibil în mai multe versiuni de culori care diferă în configurația albului, albului în luciu și a stâncii remo. O caracteristică caracteristică a acestei piese de mobilier este o adâncitură longitudinală în față, într-un decor pe care îl poți alege singur - în setul cu mobilierul obții 3 benzi (luciu alb, luciu negru, stejar wenge magic) pentru modificare. Acționează ca un mâner și, în același timp, este un accent la modă în mobilier. Dulapul este echipat cu ascensoare pneumatice care facilitează utilizarea acestuia. Dulapul Azteca Trio va arăta excelent în sufragerie, sufragerie, dormitor și alte camere decorate într-un stil modern. 

caracteristici Față cu 1 ușă (deschidere în sus) interiorul este împărțit de o despărțire verticală 3 benzi decorative în set (posibilitatea de a modifica aspectul mobilierului) - luciu alb, luciu negru, stejar magic wenge dulap agățător cu sarcină maximă de 10 kg marginile rotunjite Execuţie PAL, placă MDF, placă HDF ascensoarele pneumatice facilitează deschiderea și închiderea componente de înaltă calitate: ghiduri FGV cu închidere, mânere Schwinn, balamale HETTICH, fitinguri Häfele colorit  alb / alb luciu ridicat 

cu 105 cm h. 41 cm d. 35 cm   
atribute Latime: 105 cm Înălțime: 41 cm Adâncime: 35 cm Numărul sertarelor: fără sertare Numărul de rafturi: fără rafturi Numărul de uși: 1 ușă Material: laminat / folie Iluminat: fără iluminare Suport: agățat Greutate: 18 kg Starea produsului: auto-asamblare Stil : modern , scandinav Comentarii Produsul este proiectat pentru auto-asamblare, setul include toate elementele necesare pentru asamblare și instrucțiuni.                                                                          

Detalii

SKU
W22904
Greutate (kg)
20 kg
Brand
Inaltime
41
Latime
105
Adancime
35

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 15 RON.