Cum să aranjezi un hol?

Holul este un interior care este o reflectare a întregii case. Prin urmare, atunci când amenajăm acest loc, acordăm atenție atât funcționalității, cât și esteticii sale. Astăzi vă propunem cum să amenajați o sală frumoasă, și pe cea mai mică!  

Soluții inteligente

La amenajarea holului , trebuie să ne amintim că amenajarea acestuia depinde de mărimea spațiului disponibil. Într-o sală îngustă, cel mai bine este să plasați o lampă mică pentru a oferi o strălucire caldă și, în plus, pentru a mări optic spațiul, putem așeza și o oglindă. De asemenea, este o regulă să evitați covorașele mari, de exemplu din cauciuc. Dacă ai nevoie doar de un covor lângă uşă, alege unul frumos din lână într-o culoare moale sau închisă, precum salvie, verde sau măsliniu. Se recomanda ca sa predomine aceeasi culoare care este inclusa in celelalte camere principale ale casei. De asemenea, sunt recomandate covoarele mai mici pentru că sunt mai ușor de curățat, mai ales că sunt mai expuse la murdărie în zona de intrare a casei.   

Element dominant

Alege o operă de artă modernă, originală, poate fi un imprimeu sau o oglindă care va adăuga lumină într-o sală întunecată. Această piesă va fi punctul focal al holului dvs. de intrare. Arta poate conține una sau două culori care se vor referi la alte decorațiuni din casă. O piesă de mobilier interesantă, cum ar fi dulapul de pantofi Portofino , va funcționa, de asemenea, bine pentru a atrage atenția .    

Mobilier asortat

Alege mobilierul care corespunde nevoilor tale. Mobilierul de hol  este un depozit pentru îmbrăcăminte exterioară, încălțăminte și alte lucruri care ne însoțesc în fiecare zi. Dacă nu ar fi diferitele ascunzători, apartamentele noastre ar fi destul de haotice. Așa că merită să aveți un loc pentru un dulap de pantofi (tot cel cu scaun), un cuier sau un dulap pentru ei în hol. Dacă interiorul tău este mic, alege dulapuri înguste pentru pantofi care vor economisi spațiu. Unele modele de la producătorul Allhall au doar 15 cm adâncime! Puteți citi mai multe despre diverse tipuri de dulapuri de pantofi în articolul nostru de aici . Daca nu vrei ca paltoanele sau jachetele sa fie vizibile tot timpul, renunta la cuierpentru garderoba .   

Folosește-ți spațiul cu înțelepciune

Există scări în holul tău? Păcat că un astfel de spațiu rămâne nefolosit, mai ales în interioare mici, unde fiecare centimetru contează. Merită să-l dezvoltați, de exemplu prin amenajarea unor compartimente de depozitare originale. O soluție inteligentă este și alegerea unui mobilier care combină mai multe funcții. Un exemplu de astfel de piesa de mobilier este sifonierul Home Flash , care imbina functia de dulap de pantofi, cuier si oglinda!  

Sperăm că sfaturile noastre vă vor fi utile și vă vor ajuta să vă amenajați holul de vis! Amintiți-vă că mai multe sfaturi despre amenajarea acestui interior găsiți aici . Vă încurajăm să citiți! 

Comentarii